2015. január 30., péntek

Vegye-Vigye Ikreknek is 62 68 74 fiú ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Kedves Látogató!
Tekintse meg kérem ezt az ajánlatot, érdemes!
Ebben az aukcióban ezeket 62 - 68 - 74 közötti méretű fiú ruhákat kívánom eladásra bocsátani Önnek illetve gyermekeinek, amely tartalmaz egy Halványkék plüss tapintású rugdalózó, kardigán szettet, kantáros két méretű rugdalózót (újszerű), ÚJ Fehér kezes-lábas vagy rugdalózó (orvoshoz), 2db egyforma napozó, nyári nadrág, 2 db Thomas a gőzmozdony trikó, 2 db Safari (nagyon jól bevált) sapka, 1db Új fehér póló, 2db vékonyabb pulóver (használtabb)darabokat.
Kérem, tekintse meg az ajánlatomat és döntsön tetszése valamint kiadási kerete szerint. Ikerfiaim lévén, sok egyforma vagy nagyon hasonló termékkel találkozhat, de vannak női, kismama, férfi csomagjaim is. Néha összegyűlik játék is, ami csomagban szokott megjelenni a hirdetéseim között.
Általában a méretek,, amelyek a ruhacimke szerint vannak, nem mindig egyezik az igazi méretével!!! Példa: 74-es póló, 74-esnek cimkézve, de a méretek alapján 80-as. Ezért kérem, figyelmesen olvassa el, ha mérésre kerültek a termékek és azt feltüntetem. Nézze meg, az Ön által mért méreteket és hasonitsa össze az enyémekkel, hogy biztosan jó legyen az ajándékozottnak! Ahol nem tüntettem fel külön a méret méréseimet, a méret a cimke szerint is megegyező.
A termék(keim) minőségére, mérésére, darabjaira vonatkozó leirása következik:
Ajánlott életkor: 1 és 2 éves korig
A termékek majdnem hasonmásai a másiknak!
2 db ÚJ- cimke nélküli Sermino márkájú napozó, kantáros patenttal elláttott, combtőnél gumírozott, 3 patentos középen. Nem hordtuk, mert pont méretet váltottunk amikor sikerült megvennünk!
1 db HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTÚ Autós pulóver, vékony, átmeneti 100% Cotton
2 db ÚJSZERŰ Szafari jellegű nyári sapka,  KÉK ÉS ZÖLD színű, 52 cm átmérővel rendelkezik 100%Pamut. Nagyon előnyös a nyári időkben!!!! Megfelelő hosszúsággal védi a gyermek szemét a napellenző része és a nyakát hátul egyaránt óvja a leégéstől. A sapkát meg lehet kötni az áll alatt. Könnyű anyagú és könnyen szárad!
1 db HASZNÁLT Thomas mintázatú trikó KÉK színű, 100% pamut. Egy kicsit töredezett a kép, de jó állapotú.   Hossza 30 cm Derékszéleségge: 25cm (szabócentivel mért)     2 év van a cimkén beleírva, de szerintem 68-asnak felel meg a méret!
1 db HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTÚ Hema márkájú Autóbuszos pulóver, vékony, átmeneti 100% Cotton
1 db HASZNÁLT Thomas mintázatú trikó FEHÉR színű, Tv Mania márkájú 100% pamut. Egy kicsit töredezett a kép, de jó állapotú.   Hossza 30 cm Derékszéleségge: 25cm (szabócentivel mért)     2 év van a cimkén beleírva, de szerintem 68-asnak felel meg a méret!
1 db Kantáros hatású, lábfejes (sarok részen gumírozott, hogy ne csúszkáljon) rugdalózó.  Elefántos motívummal a mellkasrészen és az elefánt orra hajligatható. A másik kutyusos motívumú, a fülecskéje hajlítgatható. Kantárja állítható (átvarrható gombos). Mi 68-asként is fel tudtuk venni. Enyhe bolyhosodás elofordulhat. Anyaga: 100% Pamut  Használt, de jó állapotú. Az enyhe bolyhosodás elorfordulása miatt nem írtam Újnak.
1 db ÚJ-nak írhatnám, mivel egyszer viselt 62-es Ünneplős jellegű, hófehér, hosszúujjas rugi, lábfejes. Hátul patentos. Nagyon jó tapintású ruha. Két hímzett, szép kidolgozású süni van rajta. Anyaga 67%Pamut, 33%Polyester
Mérete:
Belsőszárhossza: 12-15cm
Szélessége sarokig 46cm
Szélessége deréktájt, 2x28cm 
1db FINCI MÁRKÁJÚ, MAGYAR Plüss tapintású anyagból varrt szett halványkék színben, nagyon szép állapotban. Mintás motivum a kardigánon és a rugdalózón is van.  
A rugdalózó ujjatlan, hátul patentos,  lábfej nélküli. A kardigán hosszúujjas, elöl patentos.  
Anyaga: Pamut 
Használt állapotú, de sérülésmentes.
A termékek anyaga: pamut 100%-ban
A termékeimet szabócentivel mérem le!
A termék súlya: 910 gramm csomagolás nélkül!
A hirdetett termékek minősége az adott terméknél feltüntetve van. Hordhatatlan, használhatatlan terméket sosem bocsátok eladásra! Olyan termékek vannak nálam, amelyeket családtagjaimra is ráadnék, és nekik odaadnék szivesen! A termékeknél amelyek maradandó, vagy az elfogadhatónál nagyobb, ott jelezni szoktam! A termékeket alaposan átvizsgálom a feladás előtt (mérésnél meglátni) és a legjobb belátásommal leirt állapotú. Ön a feltüntetett állapotban lévő terméket fogja kézhez kapni!
Általános besorolási jelzések az állapotjelzésének megfelelően.
ÚJ, CIMKE NÉLKÜLI jelölésnél: Sosem használt, vagy csak próbált termékről és egyszeri (feladás előtti) mosása volt.
ÚJSZERŰ jelölésnél: A termékek használtak ugyan, de nem nyúltak, kopottak, szakadtak, foltosak! Patentolásuk,, cipzárolásuk rendben vannak.
HASZNÁLT jelölésnél: Mosható és maradandó csekély foltosodás, bolyhosság, szinfakulás, minta töredezés, alakvesztés előfordulhat, de ezt megpróbálom jelezni is az adott terméknél (ha észreveszem). Apró, tűhegynyi varrott "lyuk" lehetséges, de ezt is jelezni próbálom!
Állat, -dohányfüst mentesen élünk, karbantartott higéniával!
A Téli időszak miatt, a termékeket nem tudom frissen mosottan feladni Önnek, mert a száradási idő hosszú, olykor 5 napot is igénybe vesz! Ha igényli ezt, kérem külön jelezze! A termékek tisztán, vasalva lettek eladásra bocsátva, de van olyan termék, amely sokat állt dobozban, igy a frissitő átmosás rájuk fér!
Ha úgy döntött, velem szeretne üzletet lebonyolitani (amit, előre is köszönök), akkor az alábbiakban a tájékoztatómat olvashatja erről: Ha több terméket vásárol nálam, vagy több termék licitálás alatt van, kérem jelezze és összevárhatjuk azokat vagy vásárlás előtt összegyűjtve lezárhatom Önnek a megbeszélt áron, feltételekkel. Ha Ön megvásárolta a terméket, kérem, hogy a postázási módot megfelelően válassza ki és levélformában jelentkezzen a "leütés" után, amelyre 5 MUNKANAP-ot tudok várni. Ezután, Ön kap egy összesitő és részletező levelet, amelyben szerepelnek az adatok és a postadijjal együtt utalandó összeggel. A postázás, ha Magyar Postán keresztül indul, az utalást beérkezően maximum 3 munkanap alatt teljesitem, ha Futárszolgálat (DPD) szerint zajlik,, szinténtén az utalás beérkezte után, max másnap leadott igényléssel jut el Önhöz. MEGBIZHATÓSÁG, ÁR , GYORSASÁG ÉS HÁZHOZ SZÁLLITÁS MIATT ÁLTALÁBAN A DPD FUTÁRSZOLGÁLATOT SZOKTAM ELŐNYBEN RÉSZESITENI, AMENNYIBEN A TERMÉK MEGHALADJA A 750 GRAMMOT, VAGY TÖBB SÚLYT! Ez alapján éri meg anyagilag a legjobban Önnek!
A termékre vonatkozó szállítási költség csomagra értendő és a postás díjszabás körübelüli érték!
Az automatikus üzenetem részleges információt tartalmaz! Hiányzik a pontos postaköltség, valamint ha Ön több aukciót vitt, ennek összesitése!
HA A TERMÉK VÁSÁRLÁSA (KAPCSOLATFELVÉTEL, UTALÁS) NEM BONYOLÓDIK LE 1 HÉT ALATT, VALAMINT NEM JELENTKEZIK ÉRTE VAGY ELÉRHETETLEN, NEGATIV ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET!
Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és figyelmével valamint, az idejével!
Remélem, hogy találni fog szükségének megfelelőt nálam!
További szép napot, éjszakát és mindenben megfelelő eladást, vásárlást kivánok:
Ebby2


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-20 06:27
. Vegye-Vigye Ikreknek is 62 68 74 fiú ruhacsomag - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése