2015. január 27., kedd

Nokia C6-01 független telo a tartozékaival! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Eladó! Nokia C6-01 Gyári független telo a tartozékaival pici hibával!
Tartozékai:   Aksi, adatkábel (nem a legszebb) és a töltője! A telo 2011. 08 havi!
A képek a telefonról készültek és nézzétek is meg! Minden funkciója tökéletesen működik! Korrekt áron eladó alku nélkül eladó! A telora: Skype, Facebook, youtube, Opera mini telepítve! A telefon jobb sarkában fent van 2 pici repedés a tapiján de nincs eltörve kivűlről a tapi mert csak az alsó rétege töröt (két rétegő gyárilag a tapija)! Abszolút nem gátol semmiben csak a korrektség véget írom le! Hibátlanúl működik és a MŰKÖDÉSRE MINDEN TELEFONRA 3 NAP GARANCIÁT adok!!!
Amit tud: 8 Megapixel kamera,   1 GB belső memória, íránytű, rds rádió, videofelvétel 720HD-ban , JAVA támogatás, bluetooth, mp3 lejátszó, bővíthető memória, hangfelvétel, kihangosítás, gravitációs szenzor, Symbian Belle operációs rendszer, Wifi / WLAN ingyen internet, Beépített GPS navigáció, beépített segédfény, TV kimenet, Amoled kijelző 3"2 coll..... ..... .. stb
Csak az licitáljon aki komolyan gondolja és rendezni tudja a vételárát max 5 napon belül! Ha bármilyen kérdésed felmerül vásárlás előtte tedd fel!!! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket! Ha fizetéssel kérdésed lenne tedd fel nyugodtan!!! Sajnos 2012-től utánvétellel telefont nem küldök el mert 4 ember megszívatott!!!
Csere nem érdekel!!!   Jó licitálást kívánok!!!



Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2015-02-17 09:14
. Nokia C6-01 független telo a tartozékaival! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése