2014. november 30., vasárnap

Az elfedezés - Jelenlegi ára: 400 Ft


Ebben a negyedévben az elfedezéssel, Krisztus elfedező áldozatának megvalósulásával, és ennek ránk gyakorolt hatásával foglalkozunk, mind az egyes hívők, mind a gyülekezet (ecclesia - kihívottak közössége) életére nézve.
Az elfedezés szót befedezésnek, eltakarásnak is lehet fordítani, de még helyénvalóbb volna a "benne lenni" kifejezés használata. A Biblián végigvonul a gondolat, hogy Isten Krisztus igazságába öltözeti a bűnbánó hívőt, aki így elnyeri az Istennel való életet, a közösséget a Teremtővel. Krisztus jelenléte a mi győzelmünk titka, és hiányát semmilyen emberi erőfeszítéssel nem pótolhatjuk. Önmagunkban tehetetlenek vagyunk, de segítségünkre siet az, aki már ezen a földön győzött, és a Szentlélek által szeretne beköltözni a szívünkbe, életünkbe: Jézus Krisztus, Megváltónk, Befedezőnk. Ő adja a győzelmet, s "aki győz, örökségül nyer mindent; annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem" - jelenti ki Isten (Jel 21, 7).
Adja az Úr, hogy ez a tanulmány is eszköz lehessen a győzelem kivívásában, a mélyebb közösség kialakításában Megváltónkkal.
 
140 x 200 mm, puha kötés, 194 oldal
Bibliaiskolák Közössége Könyvkiadó, Budapest, 2008


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2014-12-20 10:00
. Az elfedezés - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése