2014. augusztus 24., vasárnap

Fehér gombos kardigán L - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó ez a fehér kardigán. Az anyaga bolyhos már, de használható, csomagban vettem, rám nagy.
Kedves Érdeklődő!
A termékeim állatszőr és dohányfüstmentes lakásból valók, melyeket általában mosva, de nem vasalva adom át.
Az aukció tárgyát kizárólag a megnevezett termék képezi, a képeken megjelenő további tárgyak csupán dekorációs célokat szolgálnak.
Előre szeretném jelezni, hogy licitet nem törlök, akkor licitálj, ha szeretnéd a terméket megvenni. Ha nem jelölöm külön, hogy személyes átvételre van lehetőség, akkor ott nincs is. Ha 1. 000, -Ft felett vásárolsz, mert több termékből összejön, akkor természetesen van személyes átvétel is, de ezt majd megbeszéljük leütés után. Ne velem vitatkozz azon, hogy drága a postaköltség, mert azt az árat nem én szabom meg. Csak ajánlott levél és csomag jöhet szóba, mert a postán elveszett termékekért a felelősséget nem vállalom. Ha mégis sima postai küldeményként kéred, úgy az csak előre megadott pozitív értékeléssel lehetséges, ennek további feltétele a 2 cm-nél vékonyabb borítékban feladhatóság, lásd alábbi idézet.
2013. 07. 01-től postai változás: „ További változás, hogy azon küldemény, amely mérete vagy alakja miatt nem fér be a levélszekrénybe, kizárólag könyvelt küldeményként (pl. ajánlott levélként, csomagként) adható postára. ”
Köszönöm figyelmedet!
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-09-13 14:43
. Fehér gombos kardigán L - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése