2015. május 24., vasárnap

Barátcserje-Agnus castus 400mg 120 kapsz. Swanson - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

 
Ezt a terméket Március 10. -e után lehet átvenni!!!
A hagyományos orvoslás mellett érvelők rendszerint kétkedve fogadják az egyes gyógynövények hatékonyságát igazoló eredményeket. A természet ajándékainak felhasználása azonban korántsem a mai kor vívmánya, egyes gyógynövényeket már az ókori görögök is sikerrel alkalmaztak, például a hormonális problémák kezelésében.
Több ezer éves múlt.
A görög orvoslás megalkotta az egészség és a betegség ellentétpárját, az emberek hittek az ellentétek harmonikus egyensúlyában és a természet gyógyító erejében.  
 A növényt alapvetően hormonális zavarok kezelésére használták. Megfigyelték, hogy hatására  lényegesen csökkent a meddőség, a  menstruációs, klimaxos panaszok száma és mértéke. Korunk orvoslása  kétkedve fogadja ezeket a módokat.   
      
Ott hat, ahol szükség van rá!
 
A barátcserjében különböző biológiailag hatásos anyagok vannak, többek között flavonoidok és  glükozidok. Fontos tudni, hogy hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának éppen az a lényege, hogy az agyalapi mirigy működését serkenti, szabályozza – különösen az LH -hormon (luteotrop hormon) szintet növeli. Ez közvetett módon fokozza a szervezet progeszteron-termelését – ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti.  
Lényegesen javítja meddőség esetén a fogamzás esélyét. Fontos megállapítás volt az is, hogy a  prolaktin-szintet viszont csökkenti. Az enyhén megemelkedett prolaktin-szint csökkentése nemcsak néhány meddő nőnél lehet hasznos, de azoknál is, akiknek melle a menzesz előtt nyomásra érzékeny (PMS=premenstruális szindróma). Ennek a természetes növényi anyagnak hatására csökkent autoimmun pajzsmirigybetegségben az antitestek szintje (TPO elleni antitest) is.
Egy adag mérete:  1 kapszula
Adagok száma:  120
 
Mennyiség adagonként
Napi érték%
Vitex agnus-castus (gyümölcs)
400 mg-os
**
** Napi érték nincs meghatározva.
 



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2015-06-13 10:24
. Barátcserje-Agnus castus 400mg 120 kapsz. Swanson - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése