2015. április 28., kedd

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

A készülék gyári fóliával, hibátlan állapotban, bőrtokkal eladó. SIM nélkül!
2012. 12. 10. napján vásárolt, csak alkalmanként volt használva.
Leírás:
Operációs rendszer 
Android
Processzor
Processzor típusa 
ARM Cortex A9
Processzor órajel 
1 GHz
Processzormagok száma 
2 magos
Kijelző
Kijelző típusa 
Kapacitív
3D kijelző 
Nem
Kijelző mérete 
10. 1"
Kijelző felbontása 
1280 x 800
Egyéb kijelző tulajdonságok 
16 millió színárnyalat
Memória
RAM mérete 
1 GB
Belső memória mérete 
16 GB
Bővíthető memória 
Igen
Memóriakártya típusa 
microSD (max. 32 GB)
Webkamera
Előlapi kamera 
Van
Előlapi kamera felbontása 
0. 3 Mpx
Hátlapi kamera 
Van
Hátlapi kamera felbontása 
3 Mpx
Autofókusz 
Nincs
Beépített vaku 
Nincs
Videofelvétel 
Van
Maximális video felbontás 
1280 x 720 @ 30 fps
Kommunikációs csatornák
Adatátvitel
Wi-Fi
DLNA támogatás
 
GPS
Bluetooth
Fülhallgató kimenet
Akkumulátor
Akkumulátor típusa 
Li-Ion
Akkumulátor kapacitás 
7000 mAh
Méretek
Szélesség 
175. 3 mm
Magasság 
256. 6 mm
Vastagság 
9. 7 mm
Súly 
581 g
További tulajdonságok
Beépített hangszóró 
Van
Beépített mikrofon 
Van
Dokkoló 
Nincs
Gyártó: Samsung 
Modell: Galaxy Tab P5110 16GB
Tulajdonságok
Teljes körű multimédia hub
A Tab 2-ből szinte már túlcsordulnak az egész család számára szórakozást kínáló lehetőségek. Minden korosztály talál a maga számára izgalmas multimédiás tartalmat a kezdőlapról egyszerűen elindítható Samsung Hubokban (Reader, Music, Game és Video Hub). Az S Suggest és a Google Play Store, amelyek már widgetekről is elérhetők, bőséges alkalmazás- és játékkínálatról gondoskodnak az egész család számára. Az AllShare Play a legegyszerűbb módja a készülékek közötti médiamegosztásnak DLNA képes eszközök, például mobiltelefonok, asztali számítógépek vagy laptopok esetén. A tartalmakat streamelheted a tévére is, és távirányíthatod a lejátszást és a hangerőt. Egyszerre több műsort is nézhetsz a Twin View funkcióval, vagy játszhatod ugyanazt a műsort több készüléken is a Clone View-val, hogy szabadon mozoghass a lakásban anélkül, hogy el kéne szakadnod a szórakozástól. A médiatartalmakat felhő tárhelyre is feltöltheted, és később bármikor lejátszhatod őket. A Video Hub és az AllShare Play áprilistól lesz elérhető A Video Hub csak korlátozott számú országban lesz elérhető.
Gyors és egyszerű kommunikáció
Mindig jól jön egy extra kommunikációs lehetőség, és a GALAXY Tab 2 (10. 1) erre is tökéletesen megfelel. Távolba szakadtak a rokonok, és nehéz összeszervezni, hogy találkozzon a nagycsalád. A Google+ Hangouts segítségével a nappali kényelméből indíthatsz csoportos chatet. Az ingyenes és egyedi ChatON multimédiás üzenetküldéssel, egyszerű tartalommegosztással, csoportos chat szobákkal, saját baráti csoportok létrehozásával pörgeti fel a kommunikációt, hogy a világ bármely pontjáról tarthasd a kapcsolatot a barátokkal és a családtagokkal.
A legújabb operációs rendszer
Továbbfejlesztett, felhasználóbarát felület, amely zökkenőmentesen kezeli a család valamennyi alkalmazását. Az innovatív és egyszerűen kezelhető funkciók között megtalálható az új képgaléria, a hatékonyabb helyesírás-ellenőrző és az értesítések egyesével történő nyugtázása. Jobb hozzáférést és könnyebb indítást biztosító, előre telepített Google Mobile alkalmazások, mint például YouTube, Google kereső, Maps és egyéb nélkülözhetetlen Google szolgáltatások, amelyeket az egész család imádni fog.
Sokoldalú felhasználhatóság
Senki sem szeret várakozni. A nagy teljesítményű 1 GHz-es, kétmagos processzor a különböző felhasználók kemény igénybevételt jelentő multimédiás kiszolgálását is képes biztosítani, hogy valóban gyorsak legyenek a letöltések és gördülékenyek a lejátszások és a böngészések. A GALAXY Tab 2 (10. 1) tabletben a szupervékony kialakítás, pehely könnyű súllyal és masszív szerkezettel párosul, hogy strapabíró társ legyen a mindennapos használatban. A család folyamatosan bővülő digitális tartalmait a microSD foglalatnak köszönhetően akár 32 GB-os kártyán is tárolhatod. Találj rá te is a Galaxy Tab 2 (10. 1) táblagépre, hogy kezdetét vehesse a szórakozás!
Így is ismerheted: Galaxy Tab 2 10 1 Wi Fi P 5110 16 GB, GalaxyTab2101WiFiP511016GB, Galaxy Tab 2 10. 1 Wi Fi P5110 16GB, GalaxyTab2101Wi-FiP511016GB, Galaxy Tab 2 10. 1 Wi-Fi P5110 16 GB
Galéria



Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 07:12
. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése