2015. február 25., szerda

Notesz tok/ flip tok - GRAVÍROZOTT LEPKE MINTÁS... - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Notesz tok/ flip tok - GRAVÍROZOTT LEPKE MINTÁS - oldalra nyíló, asztali tartó funkciós, rejtett mágneses záródás, bankkártya tartó zseb - PIROS - SONY Xperia E1 (D2005) / SONY Xperia E1 DUAL
 
 
Köszönjük, hogy megtekintette termékünket a vatera piacterén!
Cégünk szorosan együttműködve a vatera, teszevesz és grando piacterekkel a töretlen közös siker mentén igyekszik a továbbiakban is minőségi szolgáltatást kínálni minden Ügyfelünk számára.
 
Termék kínálatunkban több ezres számban szerepelnek folyamatosan növekvő raktárkészletünkről megvásáorlható termékeink mellett beszállítói készleteken elérhető darabok is, ezért minden kedves vásárlót kérünk az alábbiak figyelembe vételére:
- a készlet állapotáról minden esetben kérjük érdeklődjön egy rövid kérdésben mielőtt megrendeli a kiszemelt terméket, mindenkinek igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni
- kérjük csak akkor licitáljon termékeinkre, ha valóban meg kavánja vásáolni azt
- a mobil piac jelenlegi intenzitása miatt gyakoriak az ár és készlet ingadozások, ezért amennyiben a termék kiírt árával kapcsolatban kérdése van, alkudni szeretne, az esetben is várjuk megkeresését és amennyiben arra mód van nyitottak vagyunk az ilyen irányú megeggyezésre is a sikeres vásárlás érdekében
 
A kézbesítésről:
- a termékeink kiszállítását alapvetően a GLS futárszolgálat végzi, ez mindenkinek előnyös és ajánljuk a lehetőségek közül minden kedves Ügyfelünk számára, mert a csomag sosem vész el, a szállítás ideje biztosan behatárolható és a minőségi szolgáltatások jegyében ehhez a kézbesítéshez többszörös tájékoztatási szolgáltatás jár, a küldemény feladását emailen, annak érkezésének várható idejét SMS üzenetben közli a futárszolgálat, biztosítva ezzel, hogy az átvétel gördülékenyen le tudjon zajlani.
- vállaljuk a küldemények postai ajánlott levélként történő kézbesítését is, de nem javasoljuk ezt a kézbesítést nagy értékű csomagok esetén.
- a szállítási díjak minden esetben megtalálhatóak a megfelelő menüpontban, a vásárlás során a szállítás költsége semmilyen esetben sem alku tárgya, a megfizetésre kerülő díj bruttó szolgáltatási díj, mely a kézbesítő cég felé továbbfizetésre kerül, a szállítási költségen felül soha semmilyen csomagolási és egyéb költség nem kerül felszámításra és természetesen több termék rendelése esetén is egy szállítási költséget számítunk fel.
Áru elcserélésre nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban. Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat és minden esetben adjon meg mobiltelefonos elérhetőséget a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét vagy a megrendelés azonosítóját, hogy követhető legyen az ügyintézés!
 A szállítási határidő raktárkészleten elérhető termék esetében: A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított átlagosan 5 munkanap ( hétvége nem számít bele).
 A szállítási határidő egyedi rendelésre érkező termék esetében: Az ilyen termékek esetében a várható szállítási határidő mindig egyedi egyeztetést igényel, ezért kérjük, hogy rendelés előtt mindig érdeklődjön a készlet állapotáról! Köszönjük. Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefon és tablet pc tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető, akkor elérhetővé tesszük Önnek a piactéren.
 
Szeretnéd biztonságban tudni mobiltelefon készülékedet? De nem szereted a klasszikus bőrtok megoldásokat? Ezzel a flippes bőrtokkal készüléked biztonságban tudhatod a mindennapok apró karcaival és koccanásaival szemben miközben a lehajtható flip és a készüléknek megfelelően kialakított formatervezésnek köszönhetően minden megszokott funkció bármikor kényelmesen elérhető marad számodra.
Kompatibilitás: SONY Xperia E1 (D2005)SONY Xperia E1 DUAL


Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Notesz tok/ flip tok - GRAVÍROZOTT LEPKE MINTÁS... - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése