2014. október 20., hétfő

Csajos Hello Kitty cipő 20-as újszerű - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Deichmann-ban vásárolt tündéri Hello Kitty őszi cipő. Minimálisan használtuk, csak a gumis az orrán látszik a használat. Tépőzáras könnyű fel és levenni, a belső része  hibátlan. Nyár előtt vettük, néhány alkalommal hordta, ahogy a képek is mutatják szinte új! Kényelmes és csini, virágokkal és Hello Kittyvel! A saját dobozában küldöm!
Remélem sikerült jó helyen mérnem. A külső talphossz 15 cm, íves elöl hátul, próbáltam "kiegyenesítve" mérni. Belső talphossz kb. 12, 7 cm.
Érdeklődjön mielőtt leüti a cipőt, máshol is hirdetem.
Átvehető előre egyeztetett időpontban Újpest-Központban a Metrónál, a Városháza előtt. Munkaidőben az Árpád hídnál, esetleg kéthetente hétvégenként Erzsébet központ az Interspar előtt. Alkalmanként Dorogon is megoldható. Előre utalás esetén kérésre ajánlottan postázom is, postaköltséget (Vevőt terheli) csak csomagolás után tudok mondani. Vatera futárral is tudom küldeni.  Kérdésre szívesen válaszolok.
Folyamatosan töltöm fel kismama és gyermek ruháinkat, játékokat. Dohányfüst és állatszőr mentes lakásból.
Fix áron azonnal vihető. Kérésre a lejárt termékeket visszatöltöm. Érdemes több terméket választani és postaköltséget spórolni.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2014-11-02 23:25
. Csajos Hello Kitty cipő 20-as újszerű - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése